25 setembro 2015

Informação transmitida pela Direcção Concilivm Vinorvm Tarraconensivm aos seus membros

13:40

Informação transmitida pela Direção do Concilivm Vinorvm Tarraconensivm, aos seus membros sobre a sua Cerimónia de Investidura.


Benvolguts membres conciliaris i amics,
Rebeu la convocatòria de la XXVII Investidura del Concilivm Vinorvm Tarraconensivm, que es celebrarà el proper divendres 16 d’octubre a la Sala de Plens de la Diputació de Tarragona a les 19h. Es prega puntualitat.
El Pregó anirà a càrrec del Sr. Fermí Fernández Franklin, actor, humorista, presentador, periodista, locutor i col·laborador de la productora audiovisual El Terrat.
L’Investit d’Honor serà el Sr. Eudald Carbonell Roura, prehistoriador, arqueòleg, antropòleg, geòleg i paleontòleg gironí.
Pel que fa a la D.O. d’Honor serà la “D.O. Costers del Segre”, amb el Sr. Xavier Farré Fernandez-Urrutia, President de la D.O. Costers del Segre.
Esperem la participació d’algunes confraries catalanes i ja tenim confirmació de la Academia Madeirense das Carnes/Confraria Gastronómica da Madeira (http://amc-cgm.blogspot.com).
Per donar la rellevància que li correspon a l’acte anual més important del nostre CVT, demanem la màxima assistència i que tots els Membres MAGISTER i SENADORS vinguin amb la seva corresponent toga, tastavins i beca; i als Membres Conciliars NUMERARIS, EMERITS I HONORARIS, amb el tastavins i la beca.
El sopar de gala, a continuació de l’Acte d’Investidura, serà al Restaurant Les Fonts de Can Sala (www.lesfontsdecansala.com) de Tarragona. Es disposarà de transport gratuït per anar i tornar al restaurant, preguem indiquin si requeriran el servei. Al sopar es distingirà als membres i SENADORS que compleixen el XXV Aniversari de pertinença continuada al CVT.
El preu del sopar, igual que l’any passat, serà de 60 € pels Membres Conciliaris i 75 € per la resta.
Els preguem facin la inscripció el més aviat possible i sempre abans del 12 d’octubre per tal de tenir una correcta previsió pel sopar.

EL CONSVLATVS.

Escrito por

A Academia Madeirense das Carnes - Confraria Gastronómica da Madeira é uma associação sem fins lucrativos, que promove e defende a Gastronomia Regional Madeirense e todo o seu partimónio cultura.

0 comentários:

 

© 2013 Confraria Enogastronómica da Madeira. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top